Thread: K.B. Drenasi
View Single Post
Old 06-27-2007, 07:53 AM   #1
Artani
Contender
ESB Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Albania
Posts: 1,304
vCash: 1000
Default K.B. Drenasi

KLUBI I BOKSIT ‘DRENASI’ DRENAS2001


Klubi i boksit "DRENASI" ne Drenas me iniciativen e Agim Tahiraj ish boksier ne KB.Prishtina e ne disa klube tjera,u be grupi initsues nga Agim Tahiraj,Albert Lika,Nazmi Bytyqi,Milazim Leku,Selim Leku,dhe Sokol Krasniqi,me 15.03.2001 ku me kete rast u mbajt kuvendi dhe ne kete kuvend moren pjes edhe anetare te FboxK,ku prezent ishin edhe keta mysafir,Mehmet Bogujevci sekretar i pergjithshem i FboxK,Xhevdet Peci,ish boksier,Ismet Jashanica Kryetar i FboxK,Rrustem Konjuhi,Latif Demolli gjyqetar te FboxK dhe Beqir Berisha e Afrim Majanci ish boksier.
Ku me kete rast u zgjodhe edhe kryesia e klubit prej pesumbdhjet antaresh,ku kryetar u zgjodh Nazmi Bytyqi ndersa sekretar Albert Lika,trajner u zgjodh Agim Tahiraj, ku njiherit ishte edhe initsues per themelimin e keti klubi,ndersa ndihmestrajner Hashim Mala.
Pra po ne kete vit klubi pati suksese te lakmueshme ku ne tetore po te keti viti nga ky klub ne kampionatin individual te juniore ve me medalje te arta u stolisen:Granit Qorri ne kategorin 51 kg dhe Faton Ramadani ne kategorin+81kg,ndersa me medalje te argjenta jane stolisururim Bazaj 60kg,Shpetim Kiqina 63kg dhe Munir Mehmeti ne ate 71kg dhe ne kete kampionat ishte ekipi me i suksesshem i keti kampionati
Ne muajin nentor pra me 05 11 2001 per here te pare ne Drenas,(Drenice) u organizua nje duel(meq)boksi ku ishte meq miqesor ne mes te kb Drenasi dhe kb Vjosa ku kete duel e fitoj kb Drenasi me rezultat 12:08 ku organizator ishte kb Drenasi me ndihmen e klubit te hendbollit Drenica .
Ne shpalljen e sportistit te vitit per kete vite ne komunen e Drenasit ne listen e dhjete me te mireve ishte Granit Qorri shpres u shpall Munir Mehmeti,ndersa trajner i vitit 2001 u shpall trajneri i kb Drenasi Agim Tahiraj,ndersa ne shpalljen e sportistit te vitin nga FBOXK per vitin 2001 ne listen e 10 me te mireve per junior u gjend Granit Qorri ndersa shpres u shpall Faton Ramadani nga ky klub.
2002
Per shkaqe te pa mundesis qe te kryej punen e kryetarit te klubit Nazmi Bytyqi largohet nga ky post,ndersa kryesia e klubit per kryetar emron, z.gjen.Ilaz Dergutin.
Ne vitin2002 kb. Drenasi ne kampionatin individual te senioreve eshte stolisur me nje medalje te argjent,Granit Qorri51kg ndersa Jeton Plakaj 81kg dhe Munir Mehmeti ne ate 71kg.u nderuan me vendin e tret.
Po ne kete vite klubi i boksit Drenasi ne kete klub ka sjell <6>gjashte trofe te fituara ,mars turne ne Gjilan Jeton Plakaj trofeun boksieri me luftarak,prill Prizren Durim Bazaj tyrofeu fer luftarak(fer plej),Jeton Plakaj boksieri me i mire i turneut ndersa Munir Mehmeti tekniku ma i mire,nentore Drenas turnir Durim Bazaj boksier me i mire i turnirit,Tafil Mehmeti boksier me me perspektiv po ne kete vite ne shpalljen e sportisteve te vitit per komunen e Drenasit per kete vite ,ne listen e 10 me te mireve ishte Granit Qorri kb Drenasi u shpall ekipi me i mire,trajneri i vitit Agim Tahiraj dhe punetori sportiv u shpall ndihmes trajneri Hashim Mala.2003
Viti 2003 Munir Mehmeti ne qershor perfaqeson kombetaren e Kosoves ne Shqiperi ne turne qe mbahet ne Shkoder,fiton dhe lene mbresa me te mira nga perfaqesuesit e Kosoves po ne kete vit klubi bene edhe <4>kater nene kampion ne kampionatin individual te junioreve qe u mbajt ne Drenas ku kjo mbajtje e keti kampionati ishte merite e ketij klubi,po ashtu ne shpallje te sportistit te vitit ne komunen e Drenasit,sportist i vitit 2003 u shpall Munir Mehmeti,ne listen e dhjete me te mireve ishte edhe Durim Bazaj,ndersa gjyqetari me i mire i vitit u shpall Agim Tahiraj.

Artani is offline  Top
Reply With Quote