Thread: K.B. Drenasi
View Single Post
Old 06-27-2007, 07:55 AM   #2
Artani
Contender
ESB Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Prishtina, Kosovo
Posts: 1,309
vCash: 1000
Default Re: K.B. Drenasi

2004

Viti 2004 klubi i boksit Drenasi i pati keto rezultate,me i suksesshmi ne turne te mbajtura ne Kosove, ne kampionatin Individual te senioreve i mbajtur ne muajin maj ne Prishtine kb Drenasi ne kete kampionat pati <1>nje kampion ne kategorin super te rende Faton Ramadani dhe <2> dy nenekampion Jakup Muja ne kat e rende deri ne 91kg dhe Durim Bazaj ne kat 64kg.
Ne muajin qershor te keti viti ne Drenas u mbajt turniri memorial RASIM KIQINA, me iniciativen e klubit te boksit ne bashkpunim me departamentin komunal te rinis kultures dhe sportit.
Ku ne kete turne moren pjes <8>tete ekipe Kosovare,Prishtina,Prizreni,Drita
Prizreni,Vjosa,Trepqa,Kosova dhe Drenasi.
Ne kete turne me trofeun e boksierit me luftarak u nderua boksieri nga klubi i Drenasit Xhevahir Bislimi,ku me kete rast nga FBOXKfederata e boksit te kosoves me nje mirnjohje per kontributin e dhene ne boksin kosovar u shperblye edhe trajneri i klubit Agim Tahiraj,dhe po ashtu edhe kb Drenasi ku iniciativa dhe merita per mbajtjen e ketij turneu ishte nga ky klub ku qe nga themelimi ishte enderr e ketij klubi qe te mbahet nje turnir i tille ku edhe u mberri qellimi i klubit,dhe mendojm qe departamenti duhet qe te mendoj qe turniri duhet qe te jete tradicional memorial nderkombetare,e po qe se na mundesohet nga departamenti ne do ta bejme nje gje te till.
Po ashtu ne kete vite ne kampionatin individual te junioreve i mbajtur ne muajin tetor ne Vushtrri kb Drenasi pati <5> pese kampion te junioreve e keta jane:Xhevahir Bislimi,Bekim Demaku,Liridon Rrukiqi,Valon Rrukuqi dhe Mustaf Zeneli,po kete vite ne turneun memorial tradicional ADEM JASHARI i cili u mbajte per te <6> gjashten here nga ky klub moren pjes <3> tre boksier Faton Ramadani,Liridon Rrukiqi dhe Bekim Demaku,ku nga kjo pjese marrje <2> dy nga ky klub ishin finalist Faton Ramadani dhe Bekim Demaku dhe ne shpalljen e sportistit te vitit per komunen e Drenasit
ne listen e me te mireve ishte edhe boksieri Faton Ramadani e se fundi te cekim se ne shpalljen e sportistit te vitit nga ana e federates se boksit te kosoves nga ky klub ne listen e dhjete me te mireve ishin edhe tre boksier ne kat e senioreve,Faton Ramadani dhe ne ate te junioreve Bekim Demaku e Liridon Rrukuqi,ndersa trajneri i vitit 2004 ne FBOXK eshte shpallur trajneri i keti klubi Agim Tahiraj,ku po kete vite trajneri i keti klubi ishte edhe perfaqesues i Kosoves si trajner ne turneun e mbajtur ne muajin shtatore ne Bosnje e Hercegovine ne qytetin Banoviqi po ashtu trajneri i keti klubi ka ndare drejtesin edhe ne turneun memorial tradicional ADEM JASHARI.
Ja pra keto jane ne pika te shkurtera disa pune dhe rezultate per kete kohe te shkurter sa ekziston ky klub,e po qe se ne te kemi kushte mund te themi se do te kemi rezultate edhe e te mira jo vetem ne Kosove por edhe me gjre ,pra edhe jasht.


2005


Viti 2005 ne turneun tradicional ne Mostar BeH Mostari 2005 ne organizim te EABA Bekim Demaku perfaqeson Reprezentacionin e Kosoves dhe fiton vendin e tret dhe stoliset me medaljen e bronzit ku ne gjysem finale humb nga turku ku turku edhe u shpall tekniku me i mire i turneut,ne kete turne moren pjes 9 shtete,dhe trajneri i po keti klubi ishte trajner i reprezentacionit.
Me 05 06 2005 ne Kline ne turneun memorial tradicional Muje Krasniqi "Komandant Kapuqi"moren pjese edhe boksieret Liridon Rrukiqi, Fatlum Kastrati dhe u stolisen me vendet e para.
Me 25-26 -06-2005 ne kampionatin individual te mbajtur ne Prizren me titull te nenkampionit u stolisen: Fatlum Kastrati-60kg kadet,Liridon Rrukiqi-54kg junior dhe Mustaf Zeneli 69kg junior,dhe mund te themi se ne saje te kushteve qfare pati klubi dhe vete boksieret rezultatet jane mjafte te mira.
Ne muajin korrik Durim Bazaj perfaqeson reprezentacionin e Kosoves ne duelin miqesor qe mbahet ne Slloveni,pra eshte boksieri i dyte nga kb Drenasi qe kete vit e perfaqeson Kosoven.
Ne muajin tetor me 1-4 te ketij muaji ne Tirane Liridon Rrukiqi po ashtu perfaqeson Reprezentacionin e Kosoves ku ne kete turne internacional moren pjes 8 shtete Irlanda,Skocia,Izraeli,Italia,Shqiperia,Turqia,Greqia dhe Kosova ku Liridon Rrukiqi stoliset me medalen e bronzes,Liridoni ne gjysem finale humb ne duel me bokserin Selmanaj nga Shqiperia i cili eshte bokseri me i mire i keti shteti ne kete kategori.
Per shkaqe te pa mundesive te kryerjes se punes te kryetarit te kb drenasi dhe mos punes se kryesis Ilaz Derguti kerkon qe te lirohet nga ky post dhe pas konsultimit me te u be thirrja e kuvendit,pra qe te mbahet kuvendi i punes dhe kuvend zgjedhor.
Me 16 tetor u mbajt kuvendi i punes dhe zgjedhore dhe ne kete kuvend u zgjodh kryesia e re nga 11 anetar dhe po ashtu u zgjodhe edhe kryetari,Gani Halilaj,nenkryetar Istref Mulaj,dhe Xhavit Hamza sekretar Shefki Bala dhe drejtor i klubit u zgjodh Murat Kuka,ne kete kuvend u be edhe zgjedhja e shtabit teknik te klubit.

Artani is offline  Top
Reply With Quote