Thread: K.B. Drenasi
View Single Post
Old 06-27-2007, 07:58 AM   #3
Artani
Contender
ESB Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Prishtina, Kosovo
Posts: 1,309
vCash: 1000
Default Re: K.B. Drenasi

2006Ne muajin mars organizuar nga kryesia e klubit kb Drenasi udhetoj per ne pregaditje ne durres perkatesisht me 04 03 2006 gjer me 12 03 2006,ku ne kete periudh u bene edhe takimet me klubin gjithesportiv "Teuta"perkatesisht me kb Teuta,ku ne kete kohe edhe punuam bashkarisht me kb vendas dhe shkembyem mendime te ndryshme dhe ne fund me maraveshje te bashkpunimit dhe punes beme nje duel kontrollues dhe qe te dy palet u ndame te knaqur.

Ne keto pregaditje moren pjes pra ne kete delegacion ishin:

Udheheqes rruge Xhavit Hamza
Kryetrajner Agim Tahiraj
Nd.trajner Selim Bucolli
Kuzhinier Zymer Mulaj

Boksier Xhevahir Bislimi
Fatlum Kastrati
Liridon Rrukiqi
Bekim Demaku
Durim Bazaj
Munir Mehmeti
Qazim Xhokiqi.
Mund te them se keto pregaditje ishin te sukseseshme dhe ju jemi mirnjohes te gjithe atyre qe na bene te mundshme keto pregaditje.

Ne muajin prill me 08.04.2006 ne F. Kosove u mbajt turneu i organizuar nga kb.F.Kosova ku ne murem pjese me 4 boksier,Bekim Demaku 54kg Durim Bazaj 64kg,Qazim Gjokiqi 75kg,Bekim Shala 60kg dhe Fatlum Kastrati 64kg,ku si fitues dolen Durim Bazaj,Fatlum Kastrati,ndersa Qazim Gjokiqi mbeti baras me kundershtarin nga peja,trajner ishin Agim Tahiraj dhe Selim Bucolli,udhetimi u be me shpenezime vetanake.
Me 14.04. po ashtu ishim ne turne boksi ne Prizren ku moren pjese:Fatlum Kastrati 64kg, Liridon Rrukiqi 57kg dhe Munir Mehmeti 81kg,ku ketu duelet i fituan,Liridon Rrukiqi pa lufte dhe Munir Mehmeti fitoi me KO ne rundin e 2te,traneret po ashtu Agim Tahiraj dhe Selim Bucolli,shpenezimet e derivateve i mbuloi vete kryetari i klubit Gani Halilaj.
22-24.04.2006 trajneri Agim Tahiraj udhton per Sarajeve me perfaqesuesen e Kosoves ne nje turne boksi,ku kthehen me nje trofe te teknikut me te mire te turneut.
Me o6.05.2006 ne Prishtine u mbajt turneu i boksit dhe ishim pjese marres me 3 boksier F.Kastrati,L.Rrukiqi dhe M. Zeneli,ku me fitore u ndan L.Rrukiqi ku mundi boksierin nga Prizreni Mahmut Gorden i cili vitin e kaluar ishte shpallur boksieri ma i mire i FboxKse dhe M.Zeneli fitoi pa luft nga Nushi i Gjakoves,kjo pjesemarrje u be nga vete shpenzimet e boksiereve.
Me 14.05.2006 ne Peje marrim pjese me 4 boksier JUNIOR Fatlum Kastrati 64kg bokson me Elezajn e pejes dueli shpallet baraz SENIOR Liridon Rrukiqi 57kg bokson me Xh.Krasniqin e pejes edhe ky 1:1 kurse Mustaf Zeneli 75kg bokson me Morinen e Dukagjinit dhe fiton me nderprerje ne rundin e 3te dhe po ashtu Munir Mehmeti 81kgfiton ndaj Hysen Ga**** te pejes dhe ishte dueli me i mire i turneut edhe ky udhtim u be me shpenzume vetanake perpos qe kryetari i klubit i ka dhene 10e per derivate e ne kete udhetim isha edhe une trajneri Agim Tahiraj dhe mund te themi se ne kete turne ishim me te miret.
Ne muajin maj me 18-21.05.2006 boksieri i kb Drenasi Bekim Demaku po ashtu e perfaqeson reprezentacionin e Kosoves ne trurneun tradicional te 8tin me radhe Mostari 2006.
Ne Prizren me 04.06.2006 ne turneun per 128 vjetorin e Lidhjes se Prizrenit u mbajt turneu i boksit ku moren pjes Shqiperia,Sanxhaku dhe Kosova ku klubi i yne morei pjese me 2 boksier me Liridon Rrukiqin dhe Munir Mehmetin dhe mund te themi dhe ky eshte realiteti se duelet e boksiereve tone ishin duelet me te mira ku Liridoni fiton duelin me Luan Krasniqin ndersa Munirin e demtojn gjyqtaret dhe e humb duelin nga Agron Nushi por jo me merit,dhe boksieret tone u paraqiten ne mnyren me te denjtesishme pra ishin ma te miret.
Po ashtu ne Kline me 05.06.2006 u mbajt turneu per komandant "Kapuqin" Muj Krasniqi dhe ketu morem pjese me 3 boksier ku moren pjese te gjitha klubet e Kosoves e nga boksieret e kb"Drenasi"ishin, Fatlum Kastrati,Munirni Mehmeti dhe Mustaf Zeneli dhe Fatlumi u nda baraz me Elezajn e Pejes Munir Mehmeti fitoi nga Gashi i Pejes dhe prap M.Zeneli ishte bindshem ma i mire se Nushi i Gjakoves por prap Zeneli u demtua nga gjyqtaret ku edhe vendimi i gjyqtareve u fishkellua nga publiku,me gjithe kete une si trajner dhe te gjithe qe merren me kete lami ishin te knaqur me ate qe treguan boksieret e klubit tone,por posaqerisht isha une i lumtur me ate qe treguan boksieret e mi,e posaqerisht me ate qe tregoi Zeneli..
12.06.2006 ne Lypjan u mbajt turneu per diten e qlirimit te Lypjanit ku ne morem pjes me 5 boksier ,Fatlum Kastrati,Liridon Rrukiqi,Bekim Demaku,Mustaf Zeneli dhe Munir Mehmeti ku nga keta boksuan vetem Fatlumi,Mustafa dhe Muniri pasi qe Liridoni dhe Bekimi nuk paten kundershtare,nga keta 3 fitore shenuan Muniri dhe Mustafa ndersa Fatlumi psoj humbje.

Artani is offline  Top
Reply With Quote
Sponsored Links