View Single Post
Old 04-11-2011, 01:13 PM   #8
badr_hari
Journeyman
ESB Jr Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 119
vCash: 748
Default Re: Who next for Vitali ?

Quote:
Originally Posted by Artani View Post
[/url]
Artan, me keqardhje duhet te them se i ka mbarauar koha Luanit dhe ndeshja e shumepritur (per ne) me vellezrit asnjehere s'do ndodh.
badr_hari is offline  Top
Reply With Quote