View Single Post
Old 04-14-2011, 05:07 PM   #21
Artani
Contender
ESB Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Prishtina, Kosovo
Posts: 1,309
vCash: 1000
Default Re: Who next for Vitali ?

Quote:
Originally Posted by badr_hari View Post
Artan, me keqardhje duhet te them se i ka mbarauar koha Luanit dhe ndeshja e shumepritur (per ne) me vellezrit asnjehere s'do ndodh.
Luani mund te kete nje mec me ta, mirepo nuk deshiroj qe ai drejtperdrejt te boksoj me njerin nder ta, por se pari me Banks.

flm per koment ...
Artani is offline  Top
Reply With Quote