Sunteti unul din cei mai buni posteri Romani. Va citesc cu placere si interes mereu. Sunt un pusti... am doar 22 de ani si nu stiu ...dar ma simt ciudat de fiecare data cand cineva mi se adreseaza cu dumneavoastra . Puteti sa vorbiti cu mine la "per tu". Am facut videoclipuri mai cu secvente care erau mai lungi mai complete si puteai savura momentul. Am vazut acum cateva zile un clip cu Bute facut de cei de la Interbox dupa primul meci cu Andrade promo cu Zuniga(ceva cu vineri 13) si mi-a placut. De acolo ideea cu secventele video scurtate la maxim... cand am l-am urmarit prima data mi s-au parut un pic prea mari , probabil unde erau mai multe slowmotion-uri si cateodata 2 in succesiune.Vroiam ceva mai in viteza si mai scurt...nu a iesit el perfect dar e okey . Am sa le postez si in thredul despre Bute.
:thumbsup Ceea ce imi place la fanii romani de pe ESB este ca desi il iubim pe Bute, nu il supraevaluam. E o calitate pe care o impartasim si cu fanii canadieni. Cati ca noi? Va sugerez sa trimiteti video-urile dvs celor de la Interbox - probabil le vor pune pe site.:good
Eu l-am subestimat ...acum cred ca il supraestimez Ma indoiesc de posibilitatea ca cei de la interbox sa foloseasca videoclipurile mele ... Calitatea video lasa de dorit. Formatul multora din videoclipurile originale nu au fost compatibile cu vegas pro sau adobe after effects si a trebuit sa le convertesc rezultatul fiind usoara scadere in calitate si asa nu foarte bune. Sunt doar cateva care au calitate acceptabila mov(Quick Time) mp4. Vroiam sa fac un clip "curat" dar nu am avut material video. Cei de la interbox au clipurile acelea spectaculoase de la Intrarile in ring. Ma intreb de ce nu le pun pe site sau pe facebook ... undeva findca sunt foarte bine facute . Concluzie ... daca vor videoclipuri bune au material mai "curat" si de calitate decat ce am eu si profesionisti adevarati(cei care fac intro-urile) nu amator ca mine ce invata din mers sa lucreze cu programele astea
. I knew you were about to make a Bhop - Bute promo video but I thought you discontinued your work after the Brinkley annoucement. Very nice vid! Hope this fight happens soon (it may already be too late).