Masternak i Proksa mają talent i wygląda że też serce do walki. Po prostu uwielbiają to robić i wydają się przy tym bardziej poważni niż taki np Kostecki. Trzymam kciuki.
:good Dunno what it is with Proksa.. ze wszystkich to wlasnie on wyglada najbardziej naturalny, te kocie ruchy, te gesty rekami, widac poprostu ze to jest to. As far as why his career is where it is, only he knows. I just think he isn't willing to make the sacrifices required to get himself going.. which kinda sucks cause he is in his late 20s now, and still have a lot of improving to do... he needs a trainer that will work with him and perfect what he is good at. Looking forward to Klitschko - Solis.. I wanna see how Adameks next opponent looks, it will be a tough fight for him... honestly I wouldn't be completely surprised if Solis pulls and upset. But then Adamek would be a mandatory for Solis supposively.. Tak wogole to ten forum mnie zaczyna wkurwiac. Za duzo popierdolonych angoli tu jest, i sie zdaje ze sie tylko pogarsza, w chuj zjebow brystyjskich.
Czemu wy wogóle nie zaglądacie na polskie fora? Tam dyskusja jest 1500 bardziej merytoryczna i ciekawsza, kultura rozmowy jest dużo wyższa i temat zgłębiany jest much deeper. Tutaj wchodze praktycznie tylko sie pośmiać z głupoty i ignorancji. Na esb nie liczy sie kto ma większą wiedze, kto ma racje tylko kogo jest więcej, dlatego nie specjalnie chce mi sie tutaj wchodzić w jakąkolwiek Polemike. Po drugie jeżeli chodzi o takiego prokse to można sie spytać osobiście Zbarskiego na boxing.pl o co chodzi, a chodzi o Ebu. Polują na walke o Ebu, bo Zbarski celuje w rynek brytyjski, a proksa jako polak nie łapie sie na tv bez poważnego pasa. Ebu może to zmienić, i rywale powinni być lepsi. P.S co do tych for to oczywiście nie mam na myśli bokser.org czy Boxingnews. Bo tworzący te strony ludzie to najczęściej amatorzy, a zdecydowana większość wypowiadających się tam niema dużego pojęcia o istocie rzeczy.
Ja osobiscie tutaj bardziej przychodze juz z przyzwyczajenia niz cokolwiek innego. Od 2007 roku w sumie jeszcze pod innym userem, ale pomalu mam dosc tych debili i byc moze zaczne szukac jakies alternatywy. No co do Proksy to wlasnie jego rywale sa najwieksza porazka.. pas napewno by to troche zmienil.. ale staraja sie o ten pas od dluzszego czasu z malym skutkiem.. chociaz to nie koniecznie wina samego Grzeska.
Turbina, tutaj wszystko zależy od promotora, jego możliwości i Nastawienie masz tutaj jak podchodzi do tego zbarski; (K.Z. naturalinie~~) http://www.boxing.pl/forum/wywiady/...zych-planach-i-startach-grzegorza-proksy.html Głównie to w poście niżej, ja tam sie troche z nim nie zgadzam... Ale jest jakie jest.
Nie wiem co jest z Proksą, ale dokładnie - ma te ruchy, timing, niezły cios, dobrą szybkość, instykt a nikt go jakoś nie testuje bardziej... Parę ciekawych walk poza tym czeka na nas, tylko ręce zacierać :good Ja tu trafiłem szukając niusów o Gołocie, potem siedziałem głównie na general forum gadając o boksie, ale ze mnie ogólnie nie jest Mega Hardkorowy fan. Boks to mój ulubiony sport, jasne, ale dyskutować godzinami - czy w ogóle jest o czym? Kłócić się z Anglikami na 40 stronach o Hayu i Adamku? Nie dla mnie. Wolę oglądać. Długo już siedzę w Lounge i tam można trochę pogadać dość ciekawie. I ćwiczyć język... Ale tak jak turbinę, już mnie też to forum trochę zaczyna wkurwiać i siedzę tu jeszcze w dużym topniu z przyzwyczajenia. Może byś linki dał do tych forów, o których mówisz?
Freelaw Będąc obiektywny powiem, że w Polsce istnieją w 3 poważne strony o boksie. Polskiring.com <-- prawie trup, w dużej mierze kółko wzajemnej adoracji po 2 rozpadach boxing.pl Boxing.pl a raczej Boxingforum.pl(to ta sama strona) popularnie zwana Bf, strona z największymi tradycjami, Pr powstał lata temu kiedy rozgorzał na Bf spór o Gołote, a tak sie złożyło, że admin Bf był gołoty zagorzałym fanem. To mój dom i najaktywniejsze obecnie forum stojące na dobrym poziomie(w porównaniu do general esb na wręcz astronomicznym poziomie, ale bez żadnego zarozumialstwa), jeżeli chodzi o rozmowy typu lounge to też jest tu tego sporo. Przejrzyj chociażby dyskusje pod Recencją The fightera(mojego skromnego autorstwa) " Ringpolska.pl<-- Nowa stronka, którą tworzą dawni ludzie orga, i redaktorzy z drugiego rozpadu boxing.pl Piszą tam ludzie i z pr i z bf(chociaż niewielu), troche trolli, dla mnie nie odpowiada tam forma komentarzy, i to że za zaszłe sprawy sporo ludzi mnie tam nie lubi. Zdecydowanie bardziej wole formułe forum. Na Bf wypowiada sie Zbarski, na Ringpolska Wasilewski. (jako użytkownicy naturalnie) Ogólnie na tych stronach jest dużo ludzi, którzy są blisko boksu w polsce, jakoś w nim uczestniczą, mają info z pierwszej ręki.
O ktorej Wolak walczy? Jak o 0200 to moze poczekam, a jak pozniej to raczej nie bede siedzial i rano obczaje.. kurde oby wygral!!! Bedzie to ciezka przeprawa, ale niema cwaniaka na Wolaka!!
http://www.eastsideboxing.com/forum/showthread.php?t=295564&page=7 Apropo wkurwiających trolli :yep